Ukrainian Orthodox Church of

the Archangel Michael


Українськa Православнa Церквa

Архистратига Михаїла

721 Simcoe Road, Bradford
Ontario L3Z 4B4 Canada

Tel.: +1 905.551.1651

  

Православнa Вірa  |  Парафія |  На Зв'язку пiд пандемii  |  Kалендар  |  Активність  |  Українська Кухня  |  Реконструкція Храму  |  Зв'язок  |  Головна

НА ЗВ'ЯЗКУ ПIД ПАНДЕМII


"УПЦ КАНАДИ ОСВІТА ДЛЯ МОЛОДІ ТА НЕДІЛЬНА ШКОЛА

https://uocc.ca/sunday-school/

Недільна школа

Програма Недільної Школи розроблена для дітей до 10 років, але доступна для всіх вікових категорій.

Дата проведення та час Недільної Школи онлайн :

Кожної Неділі, після закінчення онлайн трансляції Літургій, що надходять з кожної Єпархії, починаючи з 6 квітня 2020 року і продовжуючи щотижня –

Yкраїнськa мовa – 12 PM EDT/11 AM CDT/10 AM MDT/ 9 AM PDT

Aнглійськa мовa – 1 PM EDT/12 PM CDT/11 AM MDT/10 AM PDT

Форма реєстрації до Недільної Школи: https://forms.gle


Молодь УПЦ Канади – Збираємось Разом

Інтерактивні сесії також організовуються по четвергах, старша молодь запрошується приєднатися до щотижневих зборів в Інтернеті. О. Тимофій Храпко з запрошеними доповідачами, включаючи духовенство та мирян з усієї Канади, проведе онлайн-дискусію на актуальні теми, що цікавлять молодь. По четвергах будуть відбудутися дві окремі одногодинні сесії – онлайн сесія для молоді в середній школі / старші класи та інша онлайн сесія для старшої молоді в випускних класах школи / університеті.

Дні/час: Кожного Четверга ( відповідно 6-8:30 вечора для ON/QC; 5-7:30 вечора для MB; 4-6:30 вечора для AB; 3-5:30 вечора для BC)

Реєстраційна форма Молодь УПЦ Канади – Збираємось Разом:

https://docs.google.com/forms "


April 19, 2020

Христос Воскресе!

April 13, 2020

У Зв'язку із Карантином Храм для Відвідування Закритий.

На Час Карантину Богослужіння із Нашого Храму Проводяться у Режимі Відео-Трансляції на Фейсбук із нашої сторінки на www.archangelmichael.ca

Закликаємо всіх під час карантину до усердної домашньої/особистої молитви.

На час карантину о. Петро буде продовжувати на індивідуальному рівні духовно окормлювати всіх хто бути мати будь яку потребу. Будь ласка дзвоніть на 905. 715. 0105 (якщо священник не відповідає обов'язково залиште повідомлення! Дякуємо!)

Нехай Береже Вас у цей час і завжди Господь наш Ісус Христос, Матінка Божа і Всі Святі!

Message from Fr. Peter. Страстна седмиця. Великий Понедiлок


April 07, 2020

Message from Fr. Peter


April 05, 2020

Message from Fr. Peter. 5-а Недiля Великого Посту. Прп. Марii Египетськоi


April 04, 2020

Message from Fr. Peter


April 02, 2020

Message from Fr. Peter. Про Пасхальнi Кошики i Пасху


March 31, 2020

Message from Fr. Peter Update on March 29th message.


March 29, 2020

Молебень на Закликання Помочи Святаго Духа перед Початком Усякого Доброго Дела.

Message from Fr. Peter .

Message from Fr. Peter


March 28, 2020

Поминання Усопших на Проскомидії.

Поминовение Усопших на Проскомидии.


March 27, 2020

Liturgy of the Pre-sanctified Gifts.

Message from Fr. Peter .


March 26, 2020

Message from Fr. Peter .

Message from Fr. Peter

 

Facebook

Пожертвування на Храм

Що може бути кращим подарунком, ніж допомогти Церкві?

Кожен долар є цінним і високо цінується.